2020. 01. 28. - 08:35

Felesége megismerni se akarta Justin Biebert

Felesége megismerni se akarta Justin Biebert

Érdekes történeteket oszt meg rajongóival a fiatal énekes új dokumentum-sorozatában. Többek között arról is beszámolt, mikor látta először Hailey Baldwint – aki ma már Bieber.

Különleges régi eseteket, történeteket is megoszt életéből Justin Bieber új dokumentum-sorozatában. A 25 esztendős sztár a napokban arról is mesélt a Seasons-ben, milyen körülmények között találkozott életében először a modell Hailey Baldwinnal – aki ma már a felesége.justinbieber_haileybieber_01
 
Justin szerint a már akkor is csinos, fiatal lány semmilyen érdeklődést nem mutatott iránta. Sőt.
 
Egy kora reggeli beszélgetős műsor alkalmával történt az első találkozás, amikoris a színfalak mögött Stephen Baldwin színész – Hailey apja – bemutatta lányát az énekesnek.
 
Hailey Baldwin azonban úgy viselkedett, mint aki ott sem akar lenni igazán.
 
„Az egész jelenet úgy hatott, mintha azt gondolná, na, jó, ismerkedjünk össze Justin Bieberrel” – idézte fel a sztár a kedvese akkori magatartását, hozzátéve, hogy Hailey még a szemét is hosszabb időre lehunyta, mint aki valóban nincs jelen a helyzetben.
 
Mégis, 2015-ben a fiatalok randevúzni kezdtek, s bár akkor nem alakult ki komolyabb kapcsolat, 2018-ban ismét egymásra találtak és még ezév szeptemberében össze is házasodtak.
 
Mindketten erős érzelmekről beszélnek, ha a párjukról van szó. Hailey Bieber úgy fogalmazott: Justin az első fiú, aki iránt valódi érzelmeket táplál.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.