2020. 02. 24. - 08:35

Feleségül venné Britney Spears-t a párja

Feleségül venné Britney Spears-t a párja

Sam Asghari hivatalosan is összekötné életét az énekesnővel, mert úgy gondolja, ez a kapcsolat lényege – Britney Spears és Sam, akik között 12 év korkülönbség van, hosszú ideje alkot egy párt.

Oltár elé vezetné Britney Spears-t a kedvese. A 26 esztendős Sam Asghari évek óta az énekesnő párja, s annak ellenére, hogy 12 évvel fiatalabb Britney-nél, remekül megértik egymást.Sam Asghari és Britney Spears
 
A személyi edzőként dolgozó Sam 2016-ban kezdett udvarolni a sztárnak, s többször jelezte, hogy részéről komoly a dolog. Most azonban azt is kijelentette, hogy szívesen feleségül venné, szerinte ugyanis ez egy párkapcsolat lényege.
 
A rajongók reménykednek, hogy ismét kaphatnak egy kis bepillantást Britney Spears életébe, mint korábban, amikor az énekesnő Kevin Federline-nal – gyermekei apjával – házasodott össze.
 
Erre azonban kevés esély van, mivel sem Sam, sem Britney nem tűnik igazán lelkesnek a témát illetően.
 
A személyi edző egyébként minden energiáját a testmozgásból meríti, s nagyon örül, hogy párjával hasonlóan szeretik az edzést.
 
Sam Asghari egyébként jól kijön Britney két fiával is, akik közül az idősebb, Sean Preston már 14 éves, míg a kisebb, Jayden James egy esztendővel fiatalabb. 
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.