2021. 09. 17. - 08:30

Felváltanák Kevin Costnert és Whitney Houstont?

Felváltanák Kevin Costnert és Whitney Houstont?

Újraforgatnák az ikonikus Több mint testőr című filmet. Az eredetileg 1992-ben megjelent történetben akkoriban Whitney Houston és Kevin Costner játszotta a főszerepet.

Nagyon úgy tűnik, elkészülhet a Több mint testőr új változata. Az 1992-es eredeti filmet Lawrence Kasdan írta és ő volt a producere is – aki most az alkotás új verzióján gondolkodik, társulva Jonathan Eirich-el és Dan Linnel. Kevin Costner és Whitney Houston
 
Az Entertainment Tonight értesülései szerint a Tony-díjra jelölt drámaírót, Matthew Lopezt kérték fel a történet újragondolására.
 
Egyelőre nem tudni, ki alakítja majd Rachel Marron énekesnőt, illetve a testőrét, Frank Farmert – akiket a filmben a néhai Whitney Houston és Kevin Costner személyesített meg.
 
A film igazi klasszikusnak számít, zenéje is ikonikus, élén az I Will Always Love You című Whitney-dallal, mely szerte a világon több milliós példányszámban kelt el.
 
S bár még senki sem vett részt válogatáson, Tessa Thompson és Chris Hemsworth neve felmerült, akik egyébként is dolgoztak már együtt több filmben, köztük a Thor: Ragnarok-ben és a Men In Black: International című alkotásban.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.