2019. 06. 03. - 08:55

Fergie beadta a válókeresetet

Fergie beadta a válókeresetet

Csaknem két évvel szakításuk után hivatalosan is elindította a válást az énekesnő. Fergie és Josh Duhamel nem gondolta meg magát.

Beadta a válókeresetet Fergie, 2 évvel azután, hogy elváltak útjaik férjével, Josh Duhamellel. A Black Eyed Peas sztárja a Pasadenai bíróságra nyújtotta be a papírokat – tudta meg a The Blast.Fergie és a kisfia, Axl
 
A 44 esztendős énekesnő és a nála két évvel idősebb színész 2017 szeptemberében jelentette be szakítását, 8 esztendőnyi házasságot követően.
 
Mindenkit biztosítottak arról, hogy szeretet és tisztelet maradt közöttük. Fergie és Josh 2004-ben kezdtek el randevúzni egymással, 2009-ben házasodtak össze és egy közös gyermekük van: Axl 2013 augusztusában jött a világra.
 
Az énekesnő egyébként  csak hetekkel a gyermek születése előtt változtatta meg nevét Fergie Duhamelre – s most valószínűleg el is hagyja ezt a nevet.
 
Annak a páros mindkét tagja örül, hogy továbbra is baráti kapcsolatot tartanak fenn, különösen a fiuk érdekében. Josh Duhamel nemrég azt nyilatkozta, szereti Fergie-t, mindig is szeretni fogja, csak sajnos ők ketten kapcsolatban már nem működtek jól.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.