2019. 12. 20. - 08:50

Fergie és Josh Duhamel rendezte válását

Fergie és Josh Duhamel rendezte válását

Minden körülmény rendezett válása kapcsán Fergie és egykori férje, Josh Duhamel – a sztárpár még 2017-ben szakított, s 2019 őszén mondták ki hivatalosan válásukat.

Fergie és Josh Duhamel válását novemberben hivatalosan is kimondták, az egykori páros két tagja azonban mostanra rendezett mindent ezzel kapcsolatban.Josh Duhamel és a kis Axl
 
A népszerű énekesnő és a sikeres színész 2017 szeptemberében szakított, 8 évnyi házasság után.
 
Az Entertainment Tonight megszerezte a dokumentumot, mely kimondja, hogy Fergie és Josh közös felügyeletet gyakorol majd 6 esztendős gyermeke, Axl felett.
 
Egyikük sem gyermekellátást vagy tartásdíjat kapni, mivel mindketten teljes mértékben „önellátóak”.
 
Az iratok tanúsága szerint Fergie a Duhamel nevet sem kívánja tovább viselni. A 44 éves énekesnő visszaveszi leánykori nevét, azaz Stacy Ann Ferguson lesz.
 
Szakítása ellenére egyébként Josh és Fergie jó viszonyban maradt. Duhamel korábban úgy nyilatkozott: remek kapcsolatot ápolnak egymással. „Szeretem ezt a lányt, a jövőben is így lesz. Sajnos együtt nem működtünk túl jól. De mindig mellette leszek, ő a gyermekem anyja.”
 
Az egykori sztárpár igyekszik úgy alakítani életét, hogy sikeresen ossza meg a szülői feladatokat kisfia nevelésében.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.