Bulvár

Fergie szögre akasztotta a szerelmet

Fergie szögre akasztotta a szerelmet

Jelenleg nem foglalkozik a szerelmi élettel a csinos énekesnő – Fergie igyekszik jól egyensúlyozni a munkája és a család között, nyolc év után felbomlott házasságát követően.

Mint nem olyan rég fogalmazott, egyelőre nem tudja elképzelni, hogy mással randevúzzon – A zenei szakmában igen sikeres Fergie és férje, Josh Duhamel 8 esztendős házasságot követően belátta, hogy nem működik tovább a kapcsolatuk, pedig igyekeztek helyrehozni azt.

Fergie és a kisfia, Axl

Fergie és a kisfia, Axl

Az énekesnő az In Touch magazinnak elmondta, „angyalaira bízta magát”, hogy megtalálja a boldogságot szakítása után. Jelenleg igyekszik munkájára és 4 éves kisfiára koncentrálni, akit továbbra is szeretetben nevelnek volt párjával, s mindketten sok időt töltenek a kis Axllel.

Fergie nem tagadja, hogy sokszor túl érzelmessé válik, hiszen magában még nincs teljesen túl a magánéletében történteken.

Most azonban gőzerővel új, visszatérő albuma, a Double Dutchess sikerére fókuszál s igyekszik jól egyensúlyozni karrierje és a gyermeknevelés között.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Fergie nem akart válni a férjétől

Fergie nem áll készen a randizásra

B.A.

 

 

Kylie Jenner szégyenli testét?

Kylie Jenner szégyenli testét?

Úgy tűnik megviseli a fiatal sztár a várandósság, ugyanis teste is megváltozik, amit nehezen visel.   
Kampányarc lett Jennifer Lopez

Kampányarc lett Jennifer Lopez

A szépséges énekesnőn egyszerűen nem hat a kor. Nem hiába kérik fel sorra a legnagyobb márkák, hogy terméküket reklámozza.  
Alessandra Ambrosio szakított

Alessandra Ambrosio szakított

A népszerű modell több mint tíz év után döntött úgy, hogy felbontja szerződését a kedvenc fehérnemű márkájával.  
Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Így készül a fahéjas csiga palacsinta

Kedvencünk a palacsinta igen sokféle módon elkészíthető – akár úgy is formázhatjuk, hogy fahéjas csigának tűnjön. Ízre azonban lényegesen eltér attól. Hogyan ké...
Itt van Selena Gomez élete legszexibb klipje!

Itt van Selena Gomez élete legszexibb kl...

Új videóklipet készített a sikeres fiatal énekesnő – Selena Gomez Wolves című dalához a napokban jelent meg a friss videó, melyen Selena talán eddig a legszexis...
Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Hosszabb életet akarunk? Tartsunk kutyát

Ha van ebünk, nagyobb eséllyel tovább élünk – állapította meg egy új tanulmány, mely szerint a kutyatartás növelte az idős emberek élethosszát.
Kylie Jenner elszigetelte magát?

Kylie Jenner elszigetelte magát?

Féltestvére, Khloé Kardashian szerint a fiatal valóságshow-sztár és kozmetikai márka-tulajdonos egészen úgy viselkedik, mint bátyjuk, Rob Kardashian.
Borsos ára van a meztelen Madonnának

Borsos ára van a meztelen Madonnának

Tizennyolc évesen számos ruha nélküli fotó készült az énekesnőről – a felvételeket most áruba bocsátják egy aukción. A képek ára 800 és 1200 dollár között mozog...
Életmódváltás=teherbeesés?

Életmódváltás=teherbeesés?

Amikor egy pár eldönti, hogy babát szeretne életük teljesen megváltozik. Sokkal tudatosabban végeznek minden tevékenységet és még az étkezésre is jobban figyeln...
Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a fogyást

Reggeli tevékenységek, amelyek segítik a...

Már az ébredést követően érdemes megfogadni néhány dolgot, amire oda kell figyelni, hogy jól induljon a nap és persze a test is formában legyen.   
< >