2017. 11. 10. - 08:30

Fergie szögre akasztotta a szerelmet

Fergie szögre akasztotta a szerelmet

Jelenleg nem foglalkozik a szerelmi élettel a csinos énekesnő – Fergie igyekszik jól egyensúlyozni a munkája és a család között, nyolc év után felbomlott házasságát követően.

Mint nem olyan rég fogalmazott, egyelőre nem tudja elképzelni, hogy mással randevúzzon – A zenei szakmában igen sikeres Fergie és férje, Josh Duhamel 8 esztendős házasságot követően belátta, hogy nem működik tovább a kapcsolatuk, pedig igyekeztek helyrehozni azt.

Fergie és a kisfia, Axl

Fergie és a kisfia, Axl

Az énekesnő az In Touch magazinnak elmondta, „angyalaira bízta magát”, hogy megtalálja a boldogságot szakítása után. Jelenleg igyekszik munkájára és 4 éves kisfiára koncentrálni, akit továbbra is szeretetben nevelnek volt párjával, s mindketten sok időt töltenek a kis Axllel.

Fergie nem tagadja, hogy sokszor túl érzelmessé válik, hiszen magában még nincs teljesen túl a magánéletében történteken.

Most azonban gőzerővel új, visszatérő albuma, a Double Dutchess sikerére fókuszál s igyekszik jól egyensúlyozni karrierje és a gyermeknevelés között.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Fergie nem akart válni a férjétől

Fergie nem áll készen a randizásra

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.