2021. 05. 19. - 08:25

Férjhez ment Ariana Grande

Férjhez ment Ariana Grande

A csinos énekesnő képviselője megerősítette, hogy Ariana Grande és párja, Dalton Gomez szűkkörű esküvő keretében május 15-én összekötötte az életét.

Meghitt, kevesebb mint 20 vendég részvételével megrendezett ceremónián házasodott össze a május 15-i hétvégén Ariana Grande és kedvese, Dalton Gomez. Ariana Grande és Dalton Gomez
 
Az örömhírt az énekesnő képviselője május 17-én erősítette meg.
 
Egy bennfentes az Entertainment Tonight-nak azt mondta: az énekesnő családja nagyon boldog, mert úgy gondolják, Dalton Gomez mellett Ariana igazán önmaga lehet, teljesen kiegészítik egymást.
 
A pár zártkörű szertartásra vágyott, s minden óvintézkedést meg is tettek ennek érdekében. A ceremónia délután kezdődött és az éjszakába nyúlt.
 
Csupán néhány családtag és a legközelebbi barátok vettek részt rajta. Mindkét família nagyon örült.

A 27 éves Ariana és 25 esztendős, ingatlanügynök párja történelmi hangulatú otthonukban tartották a lagzit, a kaliforniai Montecito-ban, amely mindkettejüknek a szíve csücske.

Ariana és Dalton 2020 decemberében jelentette be eljegyzését, miután 1 éve jártak együtt – és a koronavírus-járvány miatt rengeteg időt töltöttek összezárva.

Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.