2021. 09. 10. - 08:30

Folytatja Indiana Jones-sorozatát Harrison Ford

Folytatja Indiana Jones-sorozatát Harrison Ford

Nem hagyta abba az új Indiana Jones-film készítését a neves színész. Harrison Ford dolgozik az új epizódon, komoly vállsérülése ellenére.

A jelek szerint gőzerővel készül az újabb Indiana Jones-film. A 79 éves Harrison Ford - aki a híressé vált filmsorozat főhősét játssza – 2021 júniusában vállsérülést szenvedett a Pinewood Studios egyik verekedős jelenetében, s emiatt majdnem három hónapja nem tudott forgatni. Kényszerpihenőt tartott Harrison Ford
 
Egy bennfentes azonban a The Sunnak azt mondta: mindenki megkönnyebbült, amikor Harrison újra megjelent és láthatóan igyekszik minél fittebb lenni.
 
Korábban a sérülés miatt felfüggesztették a forgatást, de ha minden igaz, a munka most folytatódhat.
 
A film készítése korábban sem problémamentes. Immár James Mangold látja el a rendezői feladatokat az Indiana Jones-filmeket jegyző Steven Spielberg után, s annak forgatása már egyszer kútba esett, miután el kellett halasztani a koronavírus–járvány miatt.
 
Harrison Ford állítólag igen fárasztó edzésprogramot vállalt a filmhez: napi 40 kilométert gyalogolt és kerékpározott, valamint energiaszeleteket evett, hogy formában tartsa magát.
 
Mint azt a forrás elmondta, ez a szigorú munkarend egy nála jóval fiatalabb férfi számára is „büntetés” lenne, ezért mindenkit lenyűgöz a színész hozzáállása.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.