2021. 07. 13. - 08:15

Főzőshow-t indított Paris Hilton

Főzőshow-t indított Paris Hilton

Megállapodást kötött a Netflix-szel saját főzőműsora elindításáról a csinos előkelőség. Paris Hilton show-ja augusztus 4-én venné kezdetét.

Jó néhány évvel ezelőtt, amikor igazi bulikirálynőként volt híres, valószínűleg kevesen gondolták volna Paris Hiltonról, hogy szeretne főzni, sőt tanulását meg is mutatja a képernyőn. paris_konyha_1
 
A most 40 esztendős Paris, aki DJ-ként is ismert, összefogott egy streamelő óriással, így a korábbi Főzés Paris-zel nevű YouTube-videósorozat alapján augusztus 4-én elindul hatrészes főzőshowja.
 
Paris Hilton – aki egyébként nem gyakorlott séf – celeb barátai körében készít majd ételeket otthonában.
 
A hírt a Variety magazin közölte, amely azt is megírta: Paris most megmutatja „nagyon is házias” oldalát, miközben megtanul egy sor konyhai műveletet és egyszerű ételek elkészítését.
 
A szemrevaló celeb Twitter oldalán jelentette be: „Nagyon izgatott vagyok! A következő hónapban visszatérek a televíziózáshoz és ezúttal elfoglalom a konyhát”.
 
Aaron Saidman, Eli Holzman és Rebecca Hertz mellett egyébként ő maga lesz a producer is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.