2011. 10. 02. - 06:17

Frizbi a köbön! Damu ügy, Détár Enikő, Zalatnay Cini vizes pólóban!

Frizbi a köbön! Damu ügy, Détár Enikő, Zalatnay Cini vizes pólóban!
Vasárnap este keményen belehúz Hajdú Péter ismét!

Frizbi a köbön! Damu ügy, Détár Enikő, Zalatnay Cini vizes pólóban!

Szigorúan betartják a "hagyományokat" vasárnap este a Frizbi adásában ismét! Nem maradhatunk bomba hírek nélkül! Hajdú Péter tovább boncolgatja a Damu ügyet, megszólal először a bírónő, aki az elsőfokú határozatot meghozta, s elítélte a sorozat színészt 6 évre. Vajon mit mondhat? Mi a véleménye? Mit szabad elmesélnie?

S jön Détár Enikő ragyogóan, sugárzóan, teli életkedvvel, mosollyal! Pedig a téma nem éppen kellemes és szórakoztató, inkább nevezhetjük drámainak.

Őszintén vall a nézőknek az élete nehéz szakaszáról, az idegösszeroppanásról, édesanyja betegségéről, s a karrierjében egy szakasz lezárásáról. De, mint tudjuk, minden vég egy új kezdet is egyben! Hogyan tovább? Megtudhatjuk vasárnap este a Frizbi adásában.

Aztán pedig jöhet a totális őrület! Zalatnay Cini mellbúcsúztatót tart. Igen, nem elírás: mellbúcsúztató! Van ilyen! Most már van!

Frizbi a köbön!  Zalatnay Cini vizes pólóban!


S a dolog Dévényi Tibor vezetésével egy totális vizespóló versenybe torkollik a Frizbi stúdiójában. Ismét pikáns élményekkel lett gazdagabb Hajdú Péter! De bárki bátran megtekintheti a bizsergető részleteket, aki vele tart vasárnap este a TV2 adásában! Nem lesz gyenge! Vigyázat! Csak óvatosan! :-)

Forrás: TV2 Frizbi Hajdú Péterrel minden vasárnap este

-gg-

Vizespóló bemutató a Frizbi adásában Hajdú Péterrel!

Vizespóló bemutató a Frizbi adásában Hajdú Péterrel!

Zalatnay Cini mellbúcsúztatót tart. Igen, nem elírás: mellbúcsúztató! Dévényi Tibor volt a  szervező!

Zalatnay Cini és Dévényi Tibor meglepetést hoz a Frizbibe!

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.