2014. 03. 06. - 14:06

Gáspár Evelin francia egyetemre készül

Gáspár Evelin francia egyetemre készül

Gáspár Győző nagyobbik lánya, komoly, érett nővé cseperedett, aki céltudatosan tervezi a jövőjét, melyben egy francia egyetem szerepel.

Gáspár Evelin eddig is rengeteg időt és energiát fordított a tanulásra. Szülei mindenben támogatják és megadják neki a lehetőségeket az előrelépésre. A tavalyi évben például 5 hetet tölthetett el Miamiban majd további három hetet Nizzában. A külföldön tartózkodása alatt rengeteget tanult, de azért arra is szakított időt, hogy egy picit shoppingoljon. A  Miamiba és Nizzába egy nyelviskola segítségével jutott ki és a kint töltött idő alatt rengeteget fejlődött a nyelvtudása. Most újabb külföldi, de ezúttal sokkal hosszabb távú külföldi utat tervezget. Szeretne ugyanis bekerülni egy francia egyetemre. Hogy bekerüljön a neves iskolába folyamatosan tanul és készíti az önéletrajzát illetve a motivációs levelet, melyet természetesen francia nyelven kér az intézmény.


Gáspár Evelin csak a tanulásra koncentrál

Evelin a TV2-nek adott interjújában elmondta, hogy Őt nem vonzza a celeb élet, sokkal inkább a tanulás. Nem érdeklik a külvilág vele szemben támasztott elvárásai vagy esetleges előítéletei. Elsősorban saját magának és szüleinek szeretne megfelelni és bebizonyítani nekik, hogy érdemes volt olyan sok időt, energiát és pénzt fordítani rá. Szeretné, ha szülei úgy érzenék, hogy érdemes volt Őt a világra hozni és büszkék legyenek arra, amiket elér. A külföldi tanulást nagyon jó bulinak tartja, másrész egy nagyon jó lehetőségnek. Elsősorban a nyelv tökéletes elsajátítása, másod sorban az új kapcsolatok kiépítése motiválják. A szerelemnek egyenlőre nincs helye Evelin életében. Nem foglalkozik most a férfiakkal, csak a tanulásra koncentrál. Egyenlőre a jövőjének alakítása a fontos számára, a szerelem pedig idővel majd rátalál.  

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.