2020. 11. 18. - 08:30

George Clooney a feleségéről vallott

George Clooney a feleségéről vallott

Nem is sejtette, mennyire nem teljes az élete, mielőtt megismerte Amal Alamuddint – ismerte be a hollywoodi sármőr, aki a gyakori pletykák ellenére ma is boldog a nejével.

George Clooney nem sejtette, mennyire „nem teljes” az élete, mielőtt találkozott a kedvesével, Amallal.
A népszerű színész korábban általában azt gondolta, soha nem fog megházasodni, s gyermekei sem lesznek.Amal Clooney és George Clooney boldog pár
 
„Dolgozni fogok, nagyszerű barátaim vannak, az életem teljes, jól vagyok” – ezt mondogatta magában.
 
Nem tudta, mi minden hiányzik életéből a nejével való megismerkedése előtt. Amikor összetalálkoztak, „minden megváltozott” – ismerte be George Clooney, aki ekkor döbbent rá, hogy egy hatalmas, üres lyuk tátongott a mindennapjaiban, amit Amal Alamuddin – ma már Clooney – töltött be.
 
A hollywoodi sármőr azt is bevallotta, korábban sosem volt olyan helyzetben, hogy valaki másnak az életét fontosabbnak érezze a sajátjánál.
 
Amikor 2018-ban motorbalesetet szenvedett, komolyan pánikba esett, hogy sosem látja többé az akkor még csak 1 esztendős ikergyermekeit.
 
A GQ magazinnak George Clooney az is elmesélte: a karantén alatt a saját és a lurkók haját is ő vágta, felmosott és porszívózott, megcsinálta a mosást és a mosogatást is. „Úgy éreztem magam, mint anyám 1964-ben” – mondta tréfásan a színész.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.