2017. 09. 11. - 09:10

George Clooney lánya tiszta anyja?

George Clooney lánya tiszta anyja?

Gyönyörű nagy szeme van a sármos színész kislányának, aki George Clooney elmondása szerint egy az egyben úgy fest, mint az édesanyja.

Tiszta anyja George Clooney kislánya. Az 56 esztendős színésznek és feleségének, Amal Clooney-nak 2017 júniusában jöttek világra az ikreik, Ella és Alexander.

George Clooney a közelmúltban a People magazinnak elárulta, hogy lánya „egy az egyben Amal…gyönyörű, nagy szeme van, szinte hihetetlen!”, s kisfia állítólag hasonló szemekkel rendelkezik.

George Clooney már nemcsak kiskutyát babusgat - élvezi az apaságot

George Clooney már nemcsak kiskutyát babusgat - élvezi az apaságot

A színész élvezi az apaságot, azonban elmondta, megdöbbenti, hogy mennyire „nincs önkontrollja jelenleg az élete felett”, de úgy gondolja, ezen mindenki átesik, ha szülő lesz.

Clooney bevallotta: most, hogy már édesapa, a világ sokkal több dolga idegesíti. Ugyanakkor nejével megbeszélték, úgy nevelik majd az ikreket, hogy legyenek tisztában azzal: „kiváltságuk” csupán „egy baleset”, a véletlen műve.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

George és Amal Clooney gyakran elszökik kettesben

George Clooney édesapja elfecsegett pár dolgot

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.