2021. 03. 26. - 08:15

George Clooney: Üres életem volt a feleségem érkezése előtt

George Clooney: Üres életem volt a feleségem érkezése előtt

Meglehetősen mély érzelmekről vallott a közelmúltban a sármos színész. George Clooney elárulta, úgy érzi, az élete üres volt, mielőtt megismerte volna a nejét, Amalt.

Bár időről-időre felröppentek a pletykák korábban a sztár és párja szakításáról, a sármos színész és felesége boldogan él együtt. Amal Clooney és George Clooney
 
Sőt. Ma már üresnek látja az életét azelőtt, hogy találkozott volna a párjával, Amal Alamuddinnal – erről is vallott George Clooney a Today show-ban a napokban.
 
Hozzátette: a gyermekei érkezése pedig „mindent” megadott számára, amit korábban Hollywood nem.
 
Az 59 éves színész 2014-ben Velencében vette feleségül a kedvesét, s be kell ismernie: nem is realizálta, hogy valami hiányzik az életéből, amíg nem ismerte meg őt.
 
„Az emberek jó részének az a célja, hogy legyenek gyermekei. Az enyém nem ez volt, sosem gondoltam, hogy ne lennék teljes család nélkül. Úgy éreztem, tökéletesen teljes az életem” – mondta George Clooney, hozzátéve, hogy csak akkor döbbent rá, milyen üres is volt az, amikor találkozott Amallal.
 
A színésznek és feleségének, Amal Clooney-nek ikergyermekei születtek, Ella és Alexander most 3 esztendősek.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.