2011. 12. 23. - 13:40

Gesztesi könyve és egy kényszerzubbony a Frizbi adásában!

Gesztesi könyve és egy kényszerzubbony a Frizbi adásában!
Gesztesi Károly a megjelenő könyvéről, annak főszereplőjéről, L. Claudiáról, halálfélelméről mesél vasárnap este.

Gesztesi könyve és egy kényszerzubbony a Frizbi adásában!

Már csodálkozni sem tudunk, hiszen minden adásban egy valódi „bomba sztori" bontakozik ki. Most újra Claudia és volt férje lesz az egyik központi téma, amelynek az apropóját az adja meg, hogy Gesztesi Károly a megjelenő könyvéről, annak főszereplőjéről, L. Claudiáról, halálfélelméről mesél, a beszélgetésbe Nádas György is bekapcsolódik, akit a beszélgetés végén kényszerzubbonyban visznek el a mentők.

 Frizbi adásában!


Vajon mit mondhat majd vasárnap este Gesztesi, hogy ilyen drámai hatást ér el a humoristánál, akinek vélelmezhetően azért van egy kis érzéke a viccek megértésével kapcsolatosan. Itt valami nagyon dolognak kell lenni, ha a hatás egy kényszerzubbony lett. Egy picit meg is ijedtünk Hajdú Pétertől. Vajon, még mire képes? :-)

 

Egy uzsorakárosult is elmeséli kálváriáját, Garamvölgyi László, és egy polgármester siet a segítségére. Ez a rész kissé hivatalosra sikerült, hiszen a téma megkívánta ezt a hangulatot. Érezhetjük, milyen komoly gondok, sőt emberi tragédiák bontakoznak ki az uzsora nyomában.

 

S ezután jó, az aki tud többet a magyar dolgokról, a vetélkedőben Joshi Bharat, Cooky és Fekete Pákó mérkőzik meg, vasárnap este a TV2 képernyőjén kiderül, miért menekül ki a stúdióból Pákó, miért ájul el majdnem a bűztől Joshi Bharat, és mitől lesz fehér pöttyös Cooky zakója.

Csupa titok tehát, amire tudnunk kell feltétel nélkül a választ. S mit keres egy kecske a stúdióban? Valaki átváltozott, vagy másra kellett? Vajon milyen szerepe van? A társaság összetételének tükrében vannak elég vad elképzeléseink. Minden megvilágosodik vasárnap este a TV2, Frizbi adásában Hajdú Péternél!
Fotók forrása: TV2, Frizbi Hajdú Péterrel

-gg-

Joshi Bharat és Pákó miben ügyködik a Frizbi adásában?

Joshi Bharat és Pákó miben ügyködik a Frizbi adásában?

 


A múlt heti Frizbi is kemény volt! Vigyázat!! 18 éven felülieknek! Felnőtt tartalom!!
Videó forrása: TV2, Frizbi
Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.