2020. 09. 28. - 08:25

Gigi Hadid egy farmon hozta világra gyermekét?

Gigi Hadid egy farmon hozta világra gyermekét?

Úgy hírlik, a népszerű modell kisbabája egy farmon látta meg a napvilágot – Gigi Hadid és párja, Zayn Malik eddig keveset árult el a kicsi érkezéséről.

A hírek szerint Gigi Hadid gyermeke egy farmon született. A csinos modell szeptember 19-én adott életet a babának, mégpedig a tulajdonában levő farmon Pennsylvaniában.gigihadid_zaynmalik_baba_1
 
A 25 esztendős modell először lett anya, 27 éves kedvesével, Zayn Malik énekessel szeptember 23-án adtak hírt a gyermek érkezéséről, ám nem árulták el pontosan, mikor született meg a kicsi – ahogyan azt sem, mi a neve.
 
Zayn, a One Direction egykori sztárja közösségi oldalán jelentette be csemetéjük születését. Annyit írt, a kislány megérkezett, egészséges és szép, de nehéz most bármivel kifejeznie, hogyan érzi magát.
 
A szeretet, amit érez ez a kis apróság iránt, meghaladja az értelmet. Nagyon hálás, hogy ezt megtapasztalhatja.
 
Gigi az Instagramon szintén szűkszavú volt, annyit írt: „Kislányunk ezen a hétvégén csatlakozott hozzánk, s máris megváltoztatta a világot. Nagyon szerelmes vagyok.” Mindkét sztár közölt egy fekete-fehér képet, melyen a baba kezét fogják.
 
Zayn Malik és Gigi Hadid 2015 óta járt együtt, ám volt pár hónap, amit külön töltöttek.
 
A szép modell 2020 áprilisában erősítette meg terhességének hírét, miután a családhoz közelálló források elkotyogták a dolgot.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.