2019. 12. 31. - 15:11

Gigi Hadid és Zayn Malik újra együtt lehet?

Gigi Hadid és Zayn Malik újra együtt lehet?

Okot adott a feltételezésre az egykori sztárpár, miszerint újra több van köztük a barátságnál. Gigi Hadid és Zayn Malik 2018 márciusában vált külön, ám lehet, hogy nem örökre.

Ismét egy párt alkothat Zayn Malik és Gigi Hadid. A szépséges fiatal modell a napokban közhírré tette, hogy Zayn édesanyja, Trisha Malik receptje alapján készítette el egyik ételét.gigi_hadid_zayn_malik_01
 
A sztárpár 2015 novembere óta volt együtt, s 2018 márciusában szakítottak, noha pár hónapra újra összejöttek utána.
 
A fiatalok most okot adtak a feltételezésre, miszerint megint egy párt alkotnak, vagy afelé közelítenek - hiszen Gigi Hadid az Instagramon egyáltalán nem csinált titkot abból, hogy most is közel áll a Malik családhoz.
 
Egy forrás szerint egyébként a csinos modellnek és Zayn Maliknak hosszú története van együtt, s bár keresztülmentek olyan időszakokon, amikor egyáltalán nem beszéltek, a közelmúltban ismét felvették egymással a kapcsolatot. Gigi igencsak támogató Zaynnal szemben.
 
A bennfenntes hozzátette: nem mondhatni, hogy együtt vannak, de ismét jól kijönnek egymással - amiből még bármi lehet.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.