2021. 01. 22. - 08:30

Gigi Hadid megmutatta a lányát

Gigi Hadid megmutatta a lányát

Valósággal a megszállottja a gyermekének – vallotta be a sikeres modell, aki egy meghitt fotót posztolt magáról és most 4 hónapos kislányáról.

Nagy meglepetést váltott ki hónapokkal ezelőtt, amikor kiderült: Gigi Hadid várandós. Igaz, korábban nem tagadta, hogy fiatal kora ellenére már szívesen családot alapítana.gigi_hadid_lanya_1
 
Kedvesével, Zayn Malikkal pedig – akivel évek óta egy párt alkottak - egy rövidebb szünetet követően újra lángra kapott a szerelmük.
 
A 25 esztendős Gigi most őszintén bevallja: valósággal megszállottja lett a kislányuknak. A gyermek 2020 szeptemberében jött a világra, a szép modell pedig most fényképek sorozatát posztolta Instagram story oldalán.
 
Igaz, a babából keveset mutat meg, mint ahogyan terhessége idején is leszögezte: nem fog minduntalan képeket megosztani magáról.
 
Bennfentesek szerint Gigi nagyon jó anya, minden természetes a számára. Zaynnal pedig szerelmük a régi, sőt, közelebb is kerültek egymáshoz a gyermekük érkezésével.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.