2020. 02. 18. - 08:45

Gigi Hadid újra Zayn Malikkal jár

Gigi Hadid újra Zayn Malikkal jár

Megerősítette a csinos modell, hogy ismét egymásra találtak korábbi kedvesével, Zayn Malikkal. Gigi Hadid egyértelműen utalt erre az Instagramon.

Már nem titok: Gigi Hadid és Zayn Malik újra együtt van. A két híresség korábban évekig alkotott egy párt, de csaknem 1 évvel ezelőtt szakítottak.Zayn Malik és Gigi Hadid nehezen bírja egymás nélkül
 
A jelek szerint csak egy kis külön töltött időre volt szükségük, mert ismét egymásért vannak oda.
 
Gigi Hadid ezt egyértelművé is tette azzal, hogy az Instagram bejegyzésében Valentine-nak, azaz szerelmemnek hívta Zayn-t.
 
A 24 esztendős modell egy fénykép mellé írta a megjegyzést, amely az énekest ábrázolja, minden jel szerint egy romantikus kiruccanás közben. S az is kiderül, hogy a kép 2019 decemberében készült.
 
Gigi és a 27 éves Zayn korábban 2015 novembere és 2018 márciusa között járt együtt, majd pár hónappal később újrakezdték kapcsolatukat, végül mégis szakítottak, 2019 telén.
 
A szép modell rövid ideig Tyler Cameronnal alkotott egy párt.
 
Most azonban úgy tűnik, a páros ott folytatja, ahol abbahagyta. Egy bennfentes szerint már az ünnepek előtt összejöttek, vagyis decemberben.
 
Zayn Malik a külön töltött idő alatt többnyire zenét írt és az egészségére koncentrált.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.