2020. 02. 21. - 08:45

Gigi Hadidnak azt mondták: nem illik a kifutóra

Gigi Hadidnak azt mondták: nem illik a kifutóra

A népszerű sztár a jövőben úgy látja magát, mint aki feladja a karrierjét a családért – Gigi Hadidnak annak idején egyébként nem jósoltak nagy sikert, mégis a világ egyik legismertebb modellje lett.

Nem jósoltak nagy jövőt Gigi Hadidnak, amikor érdeklődni a modellkedés iránt - a csinos sztár annak idején azt a választ kapta, hogy „nincs kifutóra illő teste”.gigihadid_1
 
A most 24 esztendős Gigi ennek ellenére nagy sikerrel debütált 2015-ben: Jean Paul Gaultier ugyanis kiválasztotta őt, hiába állították mások, hogy a lány „túlságosan izmos” a kifutóra.
 
Az i-D magazinnak nyilatkozva Gigi Hadid azt mondta, ő volt az első dizájner, aki hagyta őt Párizsban kifutóra lépni. „Abban az időben végeztem a középiskolában, s még röplabdás testem volt” – mondta Gigi Hadid. Gaultier olyan ruhákat választott számára, amelyek éppenséggel kiemelték ezt a testet.
 
A szép modell egyébként úgy látja magát a jövőben, mint aki szögre akasztja karrierjét a családért. Mint a közelmúltban elmondta, a divat kreatív oldalát is élvezi, ez teljesen kielégítő a számára.
 
Giginek az utóbbi jelek szerint meg is van a lehetősége egy közeljövőbeni családalapításra.
 
Zayn Malik énekessel, akivel korábban éveken át egy párt alkottak, de egy évre szakítottak, újra együtt vannak – várhatóan szövetségük erősebb lesz, mint valaha.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.