2018. 03. 10. - 08:51

Gondban van Justin Bieber és Selena Gomez?

Gondban van Justin Bieber és Selena Gomez?

A jelek szerint, bár boldog újrakezdésen vannak túl, Justin Bieber és Selena Gomez között vannak problémák – ismerőseik szerint nincs nagy gond, de dolgozniuk kell kapcsolatukon.

Továbbra is stabil párt alkot egymással Selena Gomez és Justin Bieber, annak ellenére, hogy azt pletykálják róluk: szakítottak.

Ám az nem titok, hogy vannak problémáik. Bennfentesek szerint „ez minden kapcsolatban előfordul”, és nem kell komolyan venni. Ám tény, hogy a sztárpár dolgozik a kapcsolatán.

Gondok vannak Justin Bieber és Selena Gomez közt?

Gondok vannak Justin Bieber és Selena Gomez közt?

„A távolság köztük nem azért van, mert szünetet tartanak vagy szétmentek. De nem tökéletesek a dolgok” – árulta el egy ismerősük.

Selena Gomez keményen dolgozik, miközben egészségével is foglalkoznia kell. Justin pedig nincs állandóan mellette – tette hozzá a bennfentes, aki szerint az énekesnő számára az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy édesanyja máig nehezen fogadja el kapcsolatát Justinnel. Ő ugyanis nem hitte, hogy lánya újrakezdi a románcot Bieberrel, mivel korábban a fiú többször csúnyán megbántotta őt.

Állítólag Selena számára komoly gondot jelent, hogy családja nem kedveli Justint – ami, valljuk be, érthető. Gomez édesanyja a hírek szerint éveken át csak sms-ben kommunikált az énekessel.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Bieber-románc: Selena hiába győzőgeti az anyját?

Újra a rehabon van Selena Gomez

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.