2021. 07. 06. - 08:15

Gwen Stefani és Blake Shelton összeházasodott

Gwen Stefani és Blake Shelton összeházasodott

Úgy hírlik, végre valóban megtörtént az esküvő: Gwen Stefani és Blake Shelton július 3-án egy Oklahomai farmon kötötte össze hivatalosan az életét.

Immár biztos, összeházasodott Gwen Stefani és Blake Shelton. A sztárpár július 3-án tartotta meg esküvőjét, egy Oklahoma állambeli ranch-en, amely a férfi tulajdona. Gwen Stefani és Blake Shelton esküvője 
 
Mint azt a New York Post Page Six pár napja közölte, Gwen és 45 éves vőlegénye megkapta a házassági engedélyt.
 
Oklahoma államban a házassági engedélyek a kiállítás dátumától számítva 10 napig érvényesek.
 
A lapnak sikerült közölnie az esküvőről egy díszített kápolnát is a zenész birtokán, valamint egy fehér sátrat és virágos dekorációt.
 
Az 51 esztendős Gwen Stefani öt év együttélés után, 2020 októberében lett Blake Shelton jegyese. A közelmúltban már nem titkolta, hogy nyáron egybekelnek.
 
A sztár nagyon bízott a nyári lagziban, s ideges volt, amikor úgy tűnt, nem csitul a világjárvány.
 
Gwen Stefani három gyermeket hozott ebbe a házasságba, három fia, Kingston (15), Zuma (12) és Apollo (7) volt férjétől, Gavin Rossdale-től született. Nagyon jó kapcsolatot ápolnak mostohaapjukkal, Blake-kel, s úgy hírlik, ők is tevékeny részt vállaltak a ceremóniában.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.