2020. 10. 29. - 08:30

Gwen Stefani és párja eljegyezte egymást

Gwen Stefani és párja eljegyezte egymást

Mindketten nagyon izgatottak – A népszerű énekesnő és kedvese, Blake Shelton bejelentette, hogy eljegyezték egymást.

Négy éve röppennek fel időről-időre a pletykák Gwen Stefaniról és párjáról, Blake Sheltonról azzal kapcsolatban, hogy egybekelnek. Eddig ezek nem bizonyult valósnak.gwenstefani_blakeshelton_1
 
Ám a No Doubt korábbi énekesnője, aki manapság inkább country sztár, most valóban bejelentette az Instagram oldalán, hogy Blake Shelton megkérte a kezét.
 
Kedves fotót közölt kettejükről, melyen csókot váltanak és Gwen a gyűrűjét is megmutatja.
 
Sokakat hozott lázba a hír. Blake Sheltonnak gratulált egy lelkész ismerőse is, Rick Warren, akinek az énekes azt válaszolta: „Köszönjük uram. Rendkívül izgatottak vagyunk!”
 
A zenészpáros, amely 2015 óta van együtt, Oklahomában jegyezte el egymást, ahol a járvány időszaka alatt hosszabb időt töltöttek el az énekesnő három fiával együtt. 
 
Gwen Stefani másodszor fog férjhez menni. 2002 és 2016 között Gavin Rossdale-el élt házasságban, tőle született mindhárom gyermeke. Blake Shelton harmadszorra mondja majd ki az igent, miután korábbi nejeitől, Kaynette Williamstől, majd Miranda Lamberttől is elvált.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.