2021. 05. 11. - 08:15

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy ivott

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy ivott

A sikeres színésznő nem tagadja, nem viselte túlságosan jól a koronavírus járvány miatti lezárásokat: Gwyneth Paltrow csaknem minden este alkoholt fogyasztott.

A hét 7 napján alkoholfogyasztással töltötte estéjét Gwyneth Paltrow – erről maga a színésznő beszélt a Sunday Mirrornak. gwyneth_01
 
Hozzátette, hogy még egy saját italt is sikerült kikevernie, ami nagyon megtetszett neki és elnevezte Buster Paltrow-nak a nagyapja után.
 
A népszerű sztár, aki egyben a Goop cég alapítója, azt mondta: a karantén alatt nemcsak ivott, de tésztát, kekszet és kenyeret is evett.
 
Teljesen eltért megszokott életvitelétől és tudta, hogy ez egyáltalán nem előnyös – hiszen ő különösen kiáll az egészséges étkezés és életmód mellett. 
 
Gwyneth Paltrow azt is részletezte, hogy quinoa whisky-vel készült, juharsziruppal és citromlével ízesített itala rendkívül jól esett neki, esténként mindig két adagot ivott meg belőle.
 
„Több mint 6 kilót híztam, a beleim rendetlenkedtek. De akkor semmit sem akartam tenni ez ellen. Úgy éreztem, kellenek nekem ezek az ételek, átsegítenek a helyzeten” – vallotta be a kétgyermekes színésznő, aki egyébként nemrég ment újra férjhez. 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.