2014. 03. 24. - 13:30

Győzike nem tud ellenállni a nőknek

Győzike nem tud ellenállni a nőknek

Győzikéről és Bea asszonyról mindenki tudja, hogy kapcsolatuk elég viharos és bár húsz éve házasok, folyamatosak köztük a veszekedések, melynek sokszor Győző félrelépése az oka.

Akik nézték annak idején a Győzike show-t vagy most nyomon követik az Édes Életben, azok tudják, hogy Győzike és Bea asszon körül mindig forr a levegő és gyakori a paprikás hangulat. Ennek ellenére gondosan nevelik gyermekeiket és mindig azt nyilatkozzák, hogy nagyon szeretik egymást. Joshi Bharatnak azonban Bea asszony elárulta, hogy Győzike már több alkalommal is megcsalta Őt. Az asszony állítása szerintem mindig tud a férje félrelépéseiről, de ezek kis kalandok, amikkel megpróbál nem foglalkozni. Fájdalmat okoznak neki Győzi félrelépései, de addig ameddig azt nem látja, hogy van egy nő, akibe férje szerelmes és sok pénzt költ rá, addig megpróbál nem tulajdonítani neki nagy jelentőséget. Ha pedig ez mégis megtörténne, akkor azonnal lehagyná a pénzét.

 Győzike és Bea asszony esküvője
Győzike és felesége már ötször házasodtak össze

A bosszúállásra azonban van egy jó módszere, amit előszeretettel alkalmaz, hiszen tudja, ezzel egy picit Ő is kellemetlenséget tud okozni a párjának. Ez pedig nem más, mint a pénzköltés. Amikor megbántottnak érzi magát, akkor elveszi férje pénztárcáját és vásárolni indul. Bea asszony azt nyilatkozta, hogy neki ez megfelelő bosszú és még csak nem is gondol arra, hogy megcsalással bosszulja meg Győzi félrelépését. Az édesanya úgy gondolja, hogy ezzel csak a gyerekeit bántaná, amit pedig egyáltalán nem akar. Véleménye szerint nem nagyon van olyan nő, akit még sohasem csalt meg a párja. Meg kell tanulni elfogadni a másikat olyannak, amilyen még akkor is ha néha fájdalmat okoznak egymásnak. Győzi félrelépései ellenére még mindig nagyon szeretik egymást és a 20 év alatt már ötször mondták ki a boldogító igent. Az újbóli esküvők a kettejük közötti szeretet megerősítése. Bea asszony szerint Győzike minden hibája ellenére nagyon jó apa, aki minden erejével azon munkálkodik, hogy megteremtse családja számára a megfelelő életet.  

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.