2020. 12. 10. - 08:30

Hailey Bieber elárulta: csúnya bőrgondokkal küzd

Hailey Bieber elárulta: csúnya bőrgondokkal küzd

Justin Bieber neje több híresség példáját követve maga is bevallotta, hogy napjait olykor alaposan elrontó bőrbetegségben szenved.

Hailey Bieber beismerte, hogy periorális dermatitiszben szenved. Nem ő az első sztár, aki mert beszélni bőrproblémájáról. A csinos modell előtt Kim Kardashian West és LeAnn Rimes is elárulta, hogy hasonló gondjai vannak.hailey_bieber_1
 
Hailey, aki smink nélküli fotót posztolt magáról közösségi oldalán, leírta: bőrbetegségének lényege, hogy kiütések jelennek meg az arcon és a nemi szervek területén. Hozzátette, a legutóbbi arckiütései három napig tartottak.
 
„Néhány éve tart már a dolog – írta a szép modell. – Különféle okokból alakulhat ki, s általában az arcomon jelentkeznek a kiütések, a szám körül, de néha a szemem alatt is”.
 
Mint mondta, észrevette, hogy bizonyos dolgok kiváltják: ilyen egy új termék kipróbálása, olyan termék, ami túl durva a bőrének, de az időjárás, a maszkok, olykor bizonyos napvédő krémek miatt is jelentkeznek a kiütések.
 
LeAnn Rimes egyébként a Glamour magazinban mutatta meg meztelen testét a közelmúltban – ő pszorizásissal küzd.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.