2011. 05. 17. - 14:02

Hajdú Péter Norbi üzletet nyit! Eljegyezte magát az update-tel!

Hajdú Péter Norbi üzletet nyit! Eljegyezte magát az update-tel!
Vajon mi a közös Norbiban és Hajdú Péterben?

Hajdú Péter és Sarka Kata Norbi üzletet nyit!

Schobert Norbi az egyik legnagyobb közösségi portálon tette közzé, hogy egy nagyon nagy és szép update üzlet fog nyílni nemsokára Törökbálint-Tükörhegyen. Ismert ember fogott bele az egészséges életmódrendszere népszerűsítésébe. A Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter határozott úgy, hogy belevág az update üzletbe.

Hajdú Péter  Norbi üzletet nyit!
Friss péksütemények, polcokon az összes termék és reggeliző, bisztró lesz egyben. Norbi örül, hogy Hajdú Péterék is olyan vállalkozásba kezdenek, ami segít a cukorbetegeken és a halálos túlsúly elleni harcban, ami szinte már világjárvánnyá nőtte ki magát az elmúlt években.

Az éttermet az ország egyik legnevesebb belsőépítésze rendezi be. Hajdú Péter és Sarka Kata a tervek szerint május 1-jén nyitja meg éttermét Törökbálinton a lakhelyük közelében.

Közösen vagy, alkalmazottal fogják megoldani az update üzlet vezetését. Hajdú megállapodott Norbival, hogy nemcsak pékséget nyitnak, hanem egy bisztrót is, ahol kellemes környezetben lehet reggelizni, ebédelni, vacsorázni. Norbi is igen boldog volt, amikor barátja előállt az ötletével, csak helyeselni tudta a tervét.
-gg-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.