2017. 12. 07. - 09:55

Halle Berry a nyaraláson szakított barátjával

Halle Berry a nyaraláson szakított barátjával

Nem tartott túl sokáig a színésznő románca – Halle Berry, aki 2016-ban elvált a férjétől, az utóbbi időben egy producerrel járt, ám úgy hírlik, már nincsenek együtt.


A hírek szerint vége Halle Berry legújabb kapcsolatának. A színésznő a producer Alex Da Kiddel alkotott egy párt 5 hónapja – 2017 szeptemberében a nyilvánosság előtt is megjelentek együtt. Nem olyan régen még együtt üdültek Bora Borán, noha állítólag már akkor sem volt minden felhőtlen közöttük.

Halle Berry a nyaraláson jött rá, hogy nem való neki a párja?

Halle Berry a nyaraláson jött rá, hogy nem való neki a párja?

Sőt, a jelek szerint éppen akkor derült ki, hogy gondok vannak. Egy forrás szerint, aki az In Touch magazinnak nyilatkozott, Halle Berry a nyaralás közepén szakított a barátjával, s a tervezettnél korábban visszautazott Los Angelesbe.

A forrás azt is elmondta, hogy a színésznő nem volt elégedett a párja kommunikációjával, ráadásul túl fiatal is volt hozzá.

Az 51 éves Halle Berrynek két gyermeke van, Nahla és Mateo, a kislány édesapja Gabriel Aubry modell, a színésznő korábbi párja, míg a kisfiúé legutóbbi férje, Olivier Martinez.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Halle Berry nem szeretne randizni

Halle anyaként retteg a hibázástól

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.