2020. 08. 26. - 08:55

Halle Berry a saját ügyvédje akar lenni

Halle Berry a saját ügyvédje akar lenni

Saját magát szeretné képviselni válóperében a csinos színésznő. Halle Berry már dokumentumokat is benyújtott, hogy megerősítse, nem fogad ügyvédet.

Halle Berry szeretné képviselni saját magát válóperében. A sikeres színésznő ezt meg is erősítette a bíróságnak a napokban dokumentumok benyújtásával.halle_berry_1
 
Halle és exférje, Olivier Martinez válópere hamarosan kezdődik.
 
Korábban Marina Zakiyan Beck volt a színésznő ügyvédje, 2020 július végén azonban a szakember is jóváhagyta a változást – jelesül, hogy Berry magát képviseli.
 
A sztár augusztus 11-én alá is írta a papírokat. Olivier Martineznek Laura Wesser lesz az ügyvédje.
 
Az 53 esztendős Halle Berry a közelmúltban azt mondta: sokat tanult a gyermekeitől.
 
„Jelenleg ők a legjobb társaság a számomra. S mióta különváltunk Maceo apjával, három éve egyedül vagyok. Én döntöttem így. Időt adok magamnak. Kapcsolat-párti ember vagyok, mindig szeretnék lenni valakivel, de úgy határoztam, most lelassítok és magammal töltök időt. Szerintem jó dolog és úgy érzem, így maradok.”
 
Halle-nek egy 12 éves lánya van korábbi kedvesétől, Nahla, Gabriel Aubry modelltől. Fia, a most 6 esztendős Maceo édesapja Olivier Martinez.
 
A színésznő azonban nem először volt házas. Korábban Eric Benét és David Justice is feleségül vette.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.