2021. 04. 28. - 08:20

Halle Berry a vörös szőnyegen debütált barátjával

Halle Berry a vörös szőnyegen debütált barátjával

Első alkalommal jelent meg nyilvánosan együtt a szép színésznő és új kedvese, Van Hunt – Halle Berry az Oscar-gálára érkezett kéz a kézben vele.

Először mutatkozott nyilvánosan is együtt Halle Berry és Van Hunt az április 25-i Oscar-gálán Hollywoodban. Igaz, kapcsolatuk nem mostanában kezdődött. Van Hunt és Halle Berry az Oscaron
 
Az erről szóló első poszt ugyanis 2020 szeptemberében került fel az Instagramra. Halle Berry ekkor a zenész nevével ellátott pólóban pózolt.
 
A sikeres színésznő egyébként Oscar-megjelenésükről is megosztott néhány felvételt, melyre gyönyörű lila Dolce & Gabbana ruhában és pixi stílusú új frizurával érkezett.
 
Az 51 éves Van Hunt nemrég nyilvánosan is kifejezte odaadását 54 esztendős kedvese iránt, amikor elárulta: Halle inspirálta abban, hogy új zenét írjon – a kapcsolatukról.
 
Megjegyezte: a szerelmük nagyon inspiráló számára, sokkal több módon, mintsem ki tudná azt fejezni.
 
A zenésznek egyébként egy tinédzser fia van korábbi kapcsolatából, míg Halle Berrynek egy kislánya született modell ex-kedvesétől és egy kisfia a színész Olivier Martineztől.
 
Nahla jelenleg 13, Maceo pedig 7 éves.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.