2021. 03. 11. - 08:30

Harry herceg szerint Diana „nagyon szomorú és mérges lenne”

Harry herceg szerint Diana „nagyon szomorú és mérges lenne”

Néhai édesanyja nem örült volna annak, hogy kilépett a királyi családból – árulta el gondolatait Diana hercegnővel kapcsolatban Harry herceg.

Számos kérdéssel kapcsolatban őszintén vallott az Oprah Winfrey-nek adott interjújában Harry herceg, aki feleségével, Meghan hercegnővel együtt vett részt a mélyinterjún. harry_herceg_meghan_hercegno_oprah_winfrey_1
 
Harry elárulta azt is: úgy véli, világszerte imádott édesanyja, Diana hercegnő „nagyon mérges és szomorú” lett volna az ő királyi családból való kilépése miatt. Ugyanakkor azt szerette volna, hogy a boldogságát helyezze előtérbe.
 
A 36 esztendős herceg és neje 2020-ban döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a királyi életet, s Harry bevallotta: úgy érezte, döntésekor néhai édesanyja is vele volt – aki 1997-ben autóbalesetben veszítette életét Párizsban.
 
Tudja, hogy Lady Diana azt tartotta volna szem előtt, ami neki a legjobb. „Mindig azt akarta, hogy mi boldogok legyünk”- mondta az ifjú herceg, aki hozzátette: szerinte édesanyja érezte, hogy ez meg fog történni egy napon.
 
Harry herceg nagyon hálás, hogy őt a felesége támogatja, mert Diana magára maradt a civil életben, miután elvált Károly hercegtől.
 
A herceg nem titkolta, hogy kemény időszakon vannak túl Meghannel, édesapja, Károly például nem vette fel egy ideig a telefonhívásait, amikor megtudta, mire készülnek. S bár azóta újra beszélnek, Harry úgy érzi: Károly valami hasonlót élhetett át, ezért érintette nagyon rosszul a döntése.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.