2021. 10. 19. - 08:30

Harry Potter varázspálcái jelentek meg egy londoni téren

Harry Potter varázspálcái jelentek meg egy londoni téren

Méretes varázspálcák látványos installációját mutatták be a londoni Leicester téren - a Harry Potter-filmek 20. évfordulója alkalmából.

Lenyűgöző, óriási pálcákból álló installáció jelent meg London egyik neves terén – a látványosságot a Harry Potter-filmek 20 éves fennállása alkalmából készítették el. 
 
A „varázspálcák” a Harry Potterben és a Legendás állatok-filmekben szereplő, közkedvelt kilenc karakter pálcáinak pontos másolatai.
 
Az installációra ott került sor, ahol a Harry Potter és a bölcsek köve 2001-es premierje zajlott.
 
 
A látványosságot Paul Harris dinamikus pálcaképző osztálya mutatta be: egy helyi diákokból szerveződött csoport. Harris pálcakoreográfusként dolgozott a Harry Potter filmekben, ezért minden képzettsége megvolt az installáció megalkotásához.
 
A kilenc varázspálca 2021. október 13-tól látható október 25-ig a Leicester téren, minden este 6 órától fél 9-ig, az Inside Out fesztivál részeként, mely művészetet, szórakozást és kultúrát hoz Westminsterbe.
 
Az installáció ezt követően Nagy-Britannia négy városában lesz felállítva, mielőtt 2022 áprilisában sor kerül a Legendás állatok: Dumbledore titkai című film megjelenésére.
 
L.A.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.