2021. 01. 05. - 08:30

Harry Styles barátnője Olivia Wilde

Harry Styles barátnője Olivia Wilde

Úgy hírlik, a népszerű énekes a sikeres színésznővel randevúzik. Harry Styles és Olivia Wild már nem is titkolja a dolgot, kézenfogva jelent meg egy eseményen.

Harry Styles Olivia Wild-al jár. A hír már csak azért is érdekes, mert az énekes 26 esztendős, míg választottja 36 éves.Harry Styles és Olivia Wilde
 
Harry és Olivia a közelmúltban együtt dolgozott egy filmen, mely hamarosan a mozikba kerül, itt kerültek szorosabb kapcsolatba egymással.
 
sztárpáros a napokban egy barát esküvőjén jelent meg kéz a kézben a kaliforniai Montecito-ban, s források szerint már hetek óta együtt vannak.
 
Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta: nagyon boldognak tűntek és a baráti kör örömmel vette körül őket.
 
A párosról képek is készültek, melyeket a Page Six lap megszerzett – ezeken valóban látható, amint Harry Styles és Olivia Wilde kézen fogva közlekedik a jeles eseményen. Maszk van rajtuk a koronavírus-járvány miatt.
 
Nem sokkal később Harry Los Angeles-i otthonánál is látni lehetett őket, csomagjaikkal együtt.
 
Olivia Wilde a novemberi hírek szerint már 2020 elején szakított volt párjával, Jason Sudeikisszel, akitől egy 6 éves fia és egy 4 éves lánya van. Exével a színésznő baráti kapcsolatban maradt és gyermekeiket is közösen felügyelik.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.