2018. 08. 04. - 08:05

Harry Styles és modell kedvese szakított

Harry Styles és modell kedvese szakított

Úgy tűnik, nem találta még meg a hozzá való lányt a népszerű énekes. Harry Styles és a modell Camille Rowe egy hónapja már nem alkot egy párt.

Harry Styles szakított a barátnőjével. Az énekesként és színészként is sikeres fiatal sztár 2017 nyarán mutatkozott először Camille Rowe-al kézenfogva New Yorkban, akinek egy közös barátjuk mutatta be.

Harry Styles és Camille Rowe szakítottak

Harry Styles és Camille Rowe szakítottak

A The Sun úgy tudja, 2017 decemberében Harry még a családjának is bemutatta kedvesét. Camille, aki egyébként a Victoria’s Secret modellje, később az énekes édesanyja társaságában jelent meg Harry Styles párizsi koncertjén. A família tehát be is fogadta őt.

Úgy tűnik azonban, miután Harry nagyszabású, 89 fellépést tartalmazó legutóbbi turnéja véget ért – 2018 júliusában – a páros kapcsolata megromlott.

Az énekes számára ez az egyéves kapcsolat volt a leghosszabb, melyet nyilvánosan is felvállalt. Korábban Tee Ward bloggerrel járt, illetve próbálkozott Taylor Swifttel, Cara Delevingne-el és a modell és tévés személyiség Kendall Jennerrel is.

Fotó: Instagram

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.