2021. 02. 10. - 08:30

Harry Styles komolyan veszi a kapcsolatát

Harry Styles komolyan veszi a kapcsolatát

Egyre komolyabbnak tűnik a fiatal énekes románca Olivia Wilde-al. Harry Styles és újdonsült párja 2020 januárjában tette nyilvánossá kapcsolatát.

Komolyan veszi egymást Harry Styles és Olivia Wilde. A hírek szerint a páros két tagja – miután a Don't Worry Darling című, készülő film forgatásán 2020 szeptemberében megismerkedett – elválaszthatatlan egymástól. Olivia Wilde és Harry Styles
 
A 36 esztendős színésznő-rendező és a 27 éves énekes 2020 januárjában nyilvánosan is felvállalta kapcsolatát.
 
Egy forrás a People magazinnak azt mondta: szerelmük igen komolynak tűnik, minden idejüket együtt töltik. Olivia nagyon boldog Harryvel.
 
A forgatásokat Los Angelesben folytatják – amelyek egyébként meglehetősen trükkösek voltak a koronavírus-járvány miatt. Többször leállították azt a tesztelések és a szünetek miatt.
 
Olivia Wilde azonban csodásan nyugodt és összeszedett maradt a nehézségek ellenére – fogalmazott a bennfentes, aki azt is hozzátette: a kémia kezdettől egyértelmű volt Harry Styles és Olivia között, barátságuk ezért hamar szerelembe fordult.
 
Mindenki szeretett velük dolgozni, mert meghitt és szeretetteljes hangulatot teremtettek.
 
Olivia Wilde egyébként 2020 elején szakított korábbi párjával, Jason Sudeikis-el, akitől két gyermeke született, a 6 éves Otis és a 4 esztendős Daisy.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.