2011. 12. 10. - 05:57

Havas Henrik nagypapa és Komár László válása!

Havas Henrik nagypapa és Komár László válása!
Advent harmadik vasárnapján jön Havas Henrik és 7 éves kisunokája, Zsófi a Frizbiben!

Havas Henrik nagypapa a Frizbi adásában Hajdú Péternél

A Frizbi adásában, Hajdú Péternél is közeleg nagyon már a Karácsony. Advent harmadik vasárnapján jön Havas Henrik és 7 éves kisunokája, Zsófi, akik kettejük különleges kapcsolatának részleteibe avatják be a nézőket. Kiderül, mit nyert el Zsófi pókerben nagypapájától, és hová szoktak együtt utazni. Megismerhetjük Havas Henriket a nagypapa szerepében! Vajon hogyan boldogul? Mit mondana az unoka róla? Vannak érdekes beszélgetések? Vannak érdekes programok? Hogyan készülnek az ünnepekre? A válaszokat hamarosan megkapjuk vasárnap este a Frizbiben.

Komár László a Frizbi adásában Hajdú Péternél

 

Néhány nappal ezelőtt vádolták meg az Uzsoki Kórházat azzal, hogy morfiummal túladagoltak néhány beteget. A vádak tisztázására érkezik a kórház főorvosa és jogi képviselője. Van aktív, vagy passzív eutanáziára lehetőség? Ha a törvény nem engedi, attól a gyakorlatban megtörténhet mégis? Melyik az emberségesebb megoldás? Hagyni szenvedni a reménytelen állapotban lévő embert, akinek órái, napjai lehetnek csak, vagy több fájdalomcsillapítót adni?

 

Komár László elhúzódó válóperéről számol be Hajdú Péternek, elmondja, miért is követel tőle volt neje 20 millió forintot, ami nem éppen kis összeg. Komár beavatja a nézőket a titkos részletekbe. Milyen is egy válás igaziból? Aki még nem élte át, talán végleg elmegy a kedve tőle előre már!
Forrás: TV2 Frizbi Hajdú Péterrel
-gg-

Havas Henrik a Frizbi adásában Hajdú Péternél

Havas Henrik a Frizbi adásában Hajdú Péternél

 


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.