2020. 06. 19. - 08:35

Hayden Panettiere szakított a párjával

Hayden Panettiere szakított a párjával

Csaknem két esztendő után a szép színésznő búcsút intett kapcsolatának Brian Hickersonnal. A férfit februárban letartóztatták családon belüli erőszak miatt.

Úgy hírlik, szakított egymással Hayden Panettiere és Brian Hickerson. A 30 esztendős színésznő két év után tett pontot a kapcsolat végére, azt követően, hogy a férfit letartóztatták családon belüli erőszak miatt.hayden_panettiere_1
 
A hírek szerint Hayden Panettiere jól van, már a lelki gyógyulás útjára lépett.
 
A páros 2018 augusztusa óta volt együtt. Hayden és Brian mostanra nem beszél egymással. Brian visszaköltözött szülővárosába, Dél-Karolinába. A barátok reménykednek, hogy valóban ez volt az utolsó fejezet közte és a színésznő között.
 
Hickersont Valentin-napon, február 14-én őrizetbe vették, miután állítólag arcon ütötte a sztárt. De nem ez volt az első eset. Egy vitát követően, amely szintén verekedéssé fajult, 2019 májusában is letartóztatták.
 
Szakításukat követően Hayden most a jövőbe tekint, visszament Hollywoodba dolgozni, újra kreatív szeretne lenni és ez terápiás hatású a számára.
 
A színésznőnek egyébként korábbi kapcsolatából Vladimir Klicskoval született egy lánya, Kaya, aki jelenleg 5 éves.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.