2019. 02. 08. - 08:55

Hayden Panettiere újra férjhez menne

Hayden Panettiere újra férjhez menne

Ismét megházasodna a csinos színésznő – Hayden Panettiere máris hozzámenne kedveséhez, miután 2018-ban szakított korábbi vőlegényével, Vladimir Klicskóval. A boxoló neveli közös gyermeküket.

Hayden Panettiere feleségül menne új választottjához, Brian Hickersonhoz. A Nashville szemrevaló sztárja 2018-ban jött össze a férfival, azután, hogy pontot tett kapcsolatuk végére a boxoló Vladimir Klicskóval, akivel közös gyermekük is született.Hayden Panettiere
 
A 29 esztendős Hayden a US Weekley magazinnak azt mondta: boldog Hickersonnal, akitől minden nap tanul valami újat. Korábban sokkal nagyvilágibb életet élt.
 
A színésznő 2018 augusztusában bontotta fel eljegyzését Klicskóval, akivel 2009 óta alkottak egy párt.
 
Született egy kislányuk, Kaya, aki most 4 éves és az édesapjával él Ukrajnában.
 
2018 júliusában az egykori pár már gyűrűje nélkül vakációzott Görögországban a gyermekkel, de nem tűntek rossz kedvűnek. Hayden és Vladimir a hírek szerint baráti kapcsolatban maradtak.
 
Panettiere a közelmúltban tagadta, hogy nagyon keveset látná a lányát, mindössze arról van szó, hogy jobbnak látták, ha Kaya egy stabilabb környezetben marad az apjával – mivel az édesanyját a munkája Los Angeleshez köti, ráadásul új párja is van.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.