2013. 11. 23. - 09:07

HC Hawer alkohol elvonókúrán volt!

HC Hawer alkohol elvonókúrán volt!
A híres mulatós együttes tagja, MC Hawer alkohol problémája miatt egy elvonókúrán vett részt, ahonnan állítása szerint gyógyultan távozott!
HC Hawer az elvonóról gyógyultan távozott! ( Videó forrása: www.tv2.hu )

A híres mulatós együttes, MC Hawer és Tekknő egy ideig szétváltak, hiszen Tekknőnek nagyon borzalmas látvány volt az, hogy fellépőtársa állandóan az alkohol befolyása alatt van. Választás elé is állította a társát, hogyha nem szokik le az italról, megszakítja vele végleg a kapcsolatot. MC Hawer így egészsége érdekében is elment egy hat hetes elvonókúrára, ahonnan állítása szerint gyógyult alkoholistaként távozott. A régi fényképeket és riportokat visszanézve elszörnyedt azon, hogy mennyire befolyásolta őt az alkohol és belátta, társának igaza volt! A 14 éve működő csapat tehát ezután ugyanúgy fog koncertezni, mintha semmi sem történt volna, Tekknő pedig megígérte, hogy vigyázni fog MC Hawerra, nehogy visszaessen!

G.R.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.