2019. 12. 23. - 08:50

Hilary Duff férjhez ment

Hilary Duff férjhez ment

Hivatalosan is összekötötte életét a csinos színésznő és párja, Matthew Koma. A páros egy meghitt hangulatú ceremónián mondta ki az igent egy kerti parti keretében.

Hilary Duff és Matthew Koma összeházasodott. A Lizzie McGuire sztárja december 21-én ment férjhez ahhoz a férfihoz, aki már hosszú ideje a kedvese. Az esküvőt Los Angeles-i otthonukban tartották meg a hátsó kertben.hilaryduff_eskuvo_1
 
Egy forrás a People magazinnak azt nyilatkozta: a ceremónia meglehetősen meghitt volt, semmit sem vittek túlzásba, s csak a család és a közeli barátok voltak jelen.
 
Az esküvő naplementekor kezdődött. A fogadás egy fehér sátorban volt a hátsó udvarban.
 
Hilary Duff testvére, Haylie szintén részese volt az előkészületeknek – nagyon közel állnak egymáshoz.Az esküvőn a színésznő stylistja is megjelent, aki szintén közeli barátnak számít.
 
December 21-e a téli napforduló  napja, Hilary Duff ezt emelte ki Instagram-bejegyzésében, hozzátéve, hogy egyben „a szerelem napja”.
 
Hilary és Matthew 2019 májusában jelentette be eljegyzését. Korábban is szárnyra kaptak már pletykák arról, hogy titokban összeházasodtak, különösen, hogy már van egy 13 hónapos gyermekük, a kis Banks – ám ez eddig nem bizonyult igaznak.
 
A színésznőnek egyébként Mike Comrie-tól, előző kapcsolatából is van egy gyermeke, Luca, aki jelenleg 7 éves.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.