2021. 01. 14. - 07:35

Hivatalosan is válik Mary-Kate Olsen

Hivatalosan is válik Mary-Kate Olsen

A válási procedúra végén jár a csinos színésznő – Mary-Kate Olsen kevesebb mint egy évvel szakításuk után hivatalosan is elválik Olivier Sarkozytől.

Pontot tehet válása végére Mary-Kate Olsen. A sikeres színésznőt ezzel hivatalosan is elválasztják férjétől, Olivier Sarkozytől.Mary-Kate Olsen
 
A 34 esztendős Mary-Kate és francia bankár expárja 5 esztendőnyi házasságot követően köszön el egymástól – szakításuk óta kevesebb mint egy év telt el.
 
A Daily Mail úgy tudja, a színésznő ügyvédnője szerint minden kérdés megoldódott, de a pár válásának részletei nem publikusak. Az 51 éves bankár jogi képviselője szintén állítja: megvan a megegyezés.
 
Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy 2020 májusában vetettek véget kapcsolatuknak. A New York Minute ekkor írta meg, hogy a színésznő elmondása szerint férje kitessékelte őt New York-i lakásukból a koronavírus-járvány kellő közepén.
 
Mint Mary-Kate hozzátette: világossá lett számára, hogy házasságának vége, kapcsolatuk helyrehozhatatlan.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.