2021. 06. 03. - 08:30

Hol tart Jennifer Lopez és Ben Affleck?

Hol tart Jennifer Lopez és Ben Affleck?

Úgy hírlik, a csinos énekesnő azon mereng, bele lehet-e esni kétszer ugyanabba a férfiba. Jennifer Lopez és Ben Affleck egyre kevésbé titkolja újraéledt vonzalmát egymás iránt.

Néhány hete folynak már a találgatások, vajon valóban újra összejött-e Ben Affleck és Jennifer Lopez. A két sztár korábban a 2000-es évek elején egy párt alkotott, sőt el is jegyezték egymást, de szakítással végződött a kapcsolatuk. Ben Affleck és Jennifer Lopez a régi időkben
 
Úgy hírlik, JLo mostanság azon mereng, vajon fellobbanhat-e kétszer ugyanaz a láng. Vagyis, beleszerethet-e még egyszer ugyanabba a férfiba, ugyanolyan villámcsapásszerűen.
 
Egy forrás a New York Post Page Six-nek azt mondta: az 51 esztendős énekesnő számára mindig fontos volt a kémia, s úgy érzi, a 3 gyermekes Ben sokat változott, mióta szakítottak.
 
Jennifer megfontolt, s most is 13 éves ikrei, Emme és Max érdekeit tartja szem előtt, nem szeretné, ha bármi elterelné a figyelmét szülői kötelességeiről.
 
Ennek ellenére azonban egyre nyilvánvalóbbnak látszik, hogy ő és a nála 3 évvel fiatalabb Ben Affleck közelít egymáshoz.
 
A forrás azt is elmondta, boldognak tűnnek együtt, mint akik meglehetősen komfortosan érzik magukat a másikkal.
 
Egy szemtanú pedig elárulta, hogy amikor a két sztár a közelmúltban együtt vacsorázott, nem féltek kimutatni egymás iránti érzéseiket.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.