2020. 11. 30. - 08:31

Hoppá: Megan Fox Machine Gun Kelly párja

Hoppá: Megan Fox Machine Gun Kelly párja

Hivatalosan is beadta a válókeresetet a szép színésznő férjével, Austin Brian Greenel szemben – Megan Fox jelenleg Machine Gun Kelly rapperrel jár.

Tízéves együttlétet követően 2020 májusában szakított Megan Fox és férje, Brian Austin Green. A házasság hivatalos felbontásáért azonban csak most folyamodott a színésznő.megan_fox_machine_gun_kelly_1
 
Megan Foxról egyúttal a közelmúltban derült ki, hogy egy párt alkot Machine Gun Kelly rapperrel. A szépséges színésznő nem kevesebbet állít, mint hogy „vele lenni olyan, mint szerelemben élni egy cunamival”.
 
A Transformers csinos sztárja bevallotta, a kettejük közötti „intenzitás” elsöprő erejű, s már akkor magával ragadta az érzés, amikor először találkoztak.
 
A Nylon magazinnak Megan elmondta: „a szemébe néztem, és a legtisztább, legszelídebb, legtisztább lelket láttam. Összeszorult a szívem és tudtam, hogy elvesztem.”
 
Machine Gun Kelly és a színésznő a közeljövőben megjelenő Midnight in the Switchgrass című film forgatásán ismerkedtek meg. Megan azt is elárulta, tudta, hogy valami történni fog közte és a rapper között, már mielőtt találkoztak volna – lélektársnak érezte, s erről már a forgatás második napján be is számolt neki.
 
Úgy tűnik, a rapper és a színésznő nagyon egymásra talált.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.