2018. 01. 10. - 08:35

Hugh Grant ötödszörre is apa lesz

Hugh Grant ötödszörre is apa lesz

Úton van a sármos színész ötödik csemetéje! Hugh Grant és párja, Anna Eberstein a hírek szerint harmadik gyermekét várja. A sztárnak azonban előző kapcsolatából is van egy lánya és egy fia.

Hugh Grant újra apa lesz – immár ötödször. A közkedvelt színész párja, a 39 esztendős Anna Eberstein állítólag harmadik közös gyermeküket várja.

Az 57 éves Grantnek és kedvesének már van egy 5 éves fia, valamint egy 2 esztendős lánya. A svéd televíziós személyiség Anna az év végén kerekedő pocakkal jelent meg a New York-i repülőtéren, így azonnal elindult a találgatás: mikor érkezik az utód.

Hugh Grant és Anna Eberstein harmadik gyermekét várja 

Hugh Grant és Anna Eberstein harmadik gyermekét várja

Hugh Grantnek korábbi partnerétől, Tinglan Hongtól is született két gyermeke, a 6 esztendős Tabitha és a 4 éves Felix, de kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját.

Anna Eberstein édesanyja egyébként az Aftonblandet magazinnak állítólag megerősítette, alig várja harmadik unokája születését.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó cikk:

Eva Longoria megerősítette, hogy babát vár

Fergie szeretne még gyermeket

B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.