2018. 07. 09. - 08:50

Hűha! Megvolt Justin Bieber eljegyzése?

Hűha! Megvolt Justin Bieber eljegyzése?

Meglepő örömhír látott napvilágot: úgy hírlik, a népszerű énekes megkérte a barátnője, Hailey Baldwin kezét, akivel korábban is alkotott már egy párt, de a közelmúltban újrakezdték kapcsolatukat.

A jelek szerint hamarosan házasodik Justin Bieber! A menyasszony nem más, mint Hailey Baldwin, akivel a 24 éves énekes 2016-ban már járt együtt egy ideig.
 
A lánykérésről szemtanúk számoltak be, ugyanis Bieber egy étteremben, a Bahamákon tette fel a kérdést Hailey-nek. A TMZ weboldalnak egy ottani dolgozó elmondta, hogy éppen salsát táncolt a többség, amikor Justin Bieber biztonsági emberei megkértek mindenkit, hogy tegye le a telefonját, mert valami különleges dolog készül.
 
 
Hailey Baldwin lesz Justin Bieber felesége?
Hailey Baldwin lesz Justin Bieber felesége?
 
Az énekes ezután letérdelt Hailey elé és megkérte a kezét. Egy forrás a TMZ-nek azt mondta, a Love Yourself előadója és modell kedvese július 7-én jegyezték el egymást.
 
Justin édesapja, Jeremy Bieber látszólag meg is erősítette a történteket, mivel az Instagramon gratulált az énekesnek a „következő fejezethez”.
 
 
Az elmúlt hetekben már felröppent a hír, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin újra együtt van – 2016-ban rövid ideig egy párt alkottak, de az érzések egy forrás szerint sosem múltak el igazán egymás iránt.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.