2009. 04. 10. - 16:42

Húsvéti Buli Norbival és Rékával az Update Café Restaurant-ban!

Húsvéti Buli Norbival és Rékával az Update Café Restaurant-ban!
Szombat-Vasárnap-Hétfőn nagy Húsvéti Bulit tartunk az Update Café Restaurant-ban! Bulizz Rékával és Norbival! Norbi és Réka naponta többször is ellátogat az Update Café Restaurant-ba! Csinálj közös fotót Norbival és Rékával!


Igazi Húsvéti Buli lesz az Update Café Restaurant-ban! Mindenkit sok szeretettel várunk!


 Café

Töltsd nálunk - Rékával és Norbival - a Húsvéti Ünnepeket! Három napig folyamatos vidámság és meglepetések!
Réka és Norbi minden nap többször el fog látogatni a Café Restaurantba!

RékaRéka átvette az Update Café Resteurant vezetését, mivel Norbi fokozott üzleti elfoglaltságai szükségessé tették ezt a döntést, igen komoly a külföldi és belföldi érdeklődés az Update termékek iránt!

Szombat-vasárnap-hétfőn naponta többször benéz a Café Restaurantba Réka, Norbi, Lara és Norbika. Szombattól kezdődik a grillezés a teraszon - s utána már egész nyáron abba sem hagyjuk! Mindent megtalálsz, ami szem-szájnak ingere! Senki nem marad éhesen. Mindenki megtalálja a kedvencét - gondoskodunk róla!

Grill Menü

Finomabbnál finomabb ételekkel készülünk. Néhány ínycsiklandó példa!- Fokhagymás sertéstarja grillezve, paradicsom, hagymás frissítő, (mentás) barnarizs.

- Rostlapon sült sajtok,(gomolya, fetasajt,) olivás grill zöldségekkel, paprikás majonézzel.

- Friss kerti salátacsokor válaszható öntettel:Olivás-pirított magvas,

Édes-mustáros,
Paprikás-majonézes,
Joghurtos-kapros-fokhagymás.

A Balzsamecetes fenti húsételek igény szerint variálhatók a köretekkel, salátákkal!


Étlap-tervezet

Ropogós, csirke felsőcomb-filé görög salátával... (uborka, paradicsom, fekete olívabogyó, lilahagyma, fetasajt, olívaolaj, bazsalikom) 

Csirkemell kíméletesen grillezve, hideg hagymás, kapros, majonézes kukorica salátával, grill zöldségekkel...

Csirkemell Cesar salátával...

Pulykamell steak édes chiliben pácolva , currys barnarizs,ananászos (Coleslaw -amerika) káposztasalátával...

Szombat-vasárnap-hétfőn igazi húsvéti menüvel készülünk! Lesz főtt csülök update bucival, torma, főtt tojás, sonka! Nézzük csak!

Réka és Lara

Réka,Lara

Húsvéti Menü

Hideg Húsvéti Kínáló Tál

A 3 részre osztott tál - egyik részében jégsaláta kockázva, középső részében füstölt sonkaszeletek, a tányér másik szélén - majonézes tojássaláta, díszítés - paradicsom, lilahagyma...

Mellé - Update kenyér, vagy update buci!
Főétel

Főtt, füstölt csülök tormával, főtt tojással, friss salátával, aki kéri, annak barna rizzsel!

Desszert

Fagylaltkehely - vaniliás-csokis, vagy
- erdei gyümölcsös, vagy

Somlói Galuska

Ital

Nyuszi Koktél! Az összetétele titok!! Igen ütős és finom, mégis bátran fogyasztható! A fokozott közúti ellenőrzések miatt gondolunk természetesen azokra, akik vezetnek, külön a motorosokra, s cukor- és alkoholmentes koktélokkal is várjuk őket!

Élő nyuszikat - igazi hatalmas, lelógó fülű nyuszikákat - simogathatsz. A piciknek ez igen nagy öröm! Jöhetnek a gyerekek!

Lehet fotót készíteni a helyszínen, ha épp ott találod Rékát, Norbit - közös fotózásban is benne vagyunk!

Mindenkit ajándékkal várunk, a férfiaknak csokitojás, igazi nyuszilányok! Sőt a nyuszilányokat még locsolni is lehet! Nem fognak elmenkülni! A hölgyeknek egy szál virág! Senki nem távozik üres kézzel!

Várjuk a családokat, a szerelmeseket, a magányosokat, a motorosokat külön is...:)) - mindenki jöjjön, aki jól szeretné érezni magát!

Réka és Lara

Réka és Lara

Nyitvatartás: 08-24 óráig

Update Café Restaurant, Szentendre, Dunakorzó 12. sz.
Asztalfoglalás az alábbi telefonszámon:
06-26/302394

Réka és Lara

 

Réka, Lara és Norbika

Réka,Lara, Norbika

Réka Lara és Norbika

Café Restaurant,Réka,Lara, Norbika

Egy kis bosszúság, amit azonnal megoldott Norbi!

Csak úgy - hirtelen - kikapcsolták a Café-ban a gázt!

- Félreértésen alapul az egész, a múlt héten kaptunk egy 230 ezer forintról szóló közüzemi számlát, amit sokalltunk - mondta el Norbi. - Egy telefonos egyeztetés után kijött a szolgáltató embere, majd megállapította, hogy jóval alacsonyabb összeget kell fizetnünk, 120 ezer forintot. Ezt feladtuk a postán, majd teljes nyugalommal nyitottunk ki reggel. A jó időnek köszönhetően végre megérkeztek a vendégek is az étterembe, és telt házzal dübörögtünk, amikor váratlanul megérkezett a gázszolgáltató munkatársa egy szerszámostáskával. A szakember a konyhába sétált, és se szó, se beszéd, percek alatt lekötötte a takaros éttermet a gázcsonkról.

- Döbbenten szemléltük a tevékenykedését, az orra előtt lebegtettük a befizetést bizonyító csekket - hiába. Azt mondta, hogy a központban panaszt tehetünk, neki azonban teljesítenie kell a feladatát, le kell kötnie az órát. Itt álltunk meglőve, az étterem tele vendégekkel, a konyhában pedig egymást érik a rendelések.
Norbi azonnal megoldotta a helyzetet, nem jött zavarba, az egyik alkalmazottját elszalasztotta gázpalackokért, az étteremben pedig türelmet kért a vendégektől, és mindenkit meghívott egy üdítőre.


- Hirtelen ötlet volt, de bejött, Rékát kellett beállítanunk a konyhába, hogy segítsen a személyzetnek, mert fél óra alatt több tucat rendelést kellett teljesíteni - meséli Norbi.

- Rettenetesen dühít a dolog, mert nem hibáztunk, mégis megbüntettek minket. Természetesen kérhetek jogorvoslatot, de ez azt jelenti, hogy heteken keresztül járhatok be a gázművekhez az igazamat bizonygatni.

 

Norbi.eu

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.