2021. 09. 03. - 08:15

Hűtlen volt Kanye West Kim Kardashianhez?

Hűtlen volt Kanye West Kim Kardashianhez?

Miközben Kim Kardashian és Kanye West válása javában zajlik, érdekes információk látnak napvilágot. Bizalmi problémák álltak a házasság szögre akasztása mögött.

Talán sokakat meglepett, hogy Kim Kardashian 2021 februárjában benyújtotta a válókeresetet férjével, Kanye Westtel szemben. A 44 éves rapper és a 40 esztendős, valóságshow-sztárból lett kozmetikai cégtulajdonos 7 év és 4 gyermek után válik. Kim Kardashian és Kanye West
 
Most mindkét oldalt illetően olyan hírek érkeztek, melyek alapján bizonyosnak tűnik, hogy bizalmi problémák álltak a válás elindítása mögött.
 
Egy forrás a People magazinnak azt mondta: voltak dolgok a házasságuk alatt, amelyekért Kanye-nek bocsánatot kellett kérnie. Kínos dolgok, melyek miatt Kim bánkódott.
Kanye nem volt mindig a legjobb férj és tudta, hogy bántja a feleségét. Mindazonáltal mindig szeretni fogja őt.
 
West egyébként a közelmúltban megjelent, Donda című lemeze Hurricane című dalában arról rappel, hogy volt „egy új csaj”, „két gyerek” után is. Ezzel lényegében elhintette a hűtlenséget.
 
Kim Kardashian és Kanye West 2014-ben házasodott össze és négy gyermekük született, két kislány és két kisfiú. A legkisebb csak 2 éves.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.