2023. 08. 23. - 08:30

Idegen teremthették a Földet?

Idegen teremthették a Földet?

Egy földönkívüli-szakértő szerint magát az univerzumot is földönkívüliek teremthették meg laboratóriumi körülmények között.

Lehetséges, hogy az univerzumot idegenek hozták létre laboratóriumban? A harvardi asztrofizikus, Avi Loeb állítása szerint rövid időn belül bebizonyíthatja: létezik földönkívüli élet. Olvasd el: Lehet, hogy valójában az ember is földönkívüli?Fold_01
 
Sőt, úgy gondolja, hogy a kis zöld emberkék elég fejlettek lehettek ahhoz, hogy új, „bébi” világokat építsenek  - akár laboratóriumi körülmények között létrehozzák a Földet. Olvasd el: Földönkívüli technológiától tartanak a tudósok
 
Az emberi fajnak nincs meg a tudása ahhoz, hogy a fizika két létfontosságú elemét, vagyis a kvantummechanikát és a gravitációt kombinálja világok létrehozásához – mondta.
 
Véleménye szerint azonban egy fejlettebb civilizáció elérhette ezt a bravúrt és elsajátíthatta a „baba-univerzumok” megalkotásának technológiáját.
 
A szakértő a közelmúltban azt állította: küszöbén áll annak, hogy tudományosan bizonyítsák, hogy az idegenek valódiak.
 
Loeb azokat az eredményeket várja, amelyet a 2014-ben Földre zuhant meteor töredékein végzett tesztek mutatnak majd. Ezekről ugyanis azt gyanítja: földönkívüli űrhajóról származhattak.
 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.