2020. 12. 02. - 08:30

Igaz: Rihanna ASAP Rockyval jár

Igaz: Rihanna ASAP Rockyval jár

A népszerű énekesnő a szintén sikeres A$AP Rocky párja – Rihanna és a rapper már nem tagadja, hogy szerelmes egymásba, miután a nyilvánosság előtt is együtt jelentek meg baráti körben.

Rihanna és A$AP Rocky egy pár. A hosszabb ideje terjedő pletykák igaznak bizonyultak: a két sztár megerősítette kapcsolatát, miután együtt jelentek meg egy vacsorán New Yorkban a barátaikkal.ASAP Rocky
 
Az énekesnő és a hip-hop megasztár egyidős, 32 évesek, s első alkalommal 2020 januárjában hozták össze őket a hírek, amikor szintén a pezsgő amerikai városban ugyanabban a hotelben szálltak meg, sőt egy lakosztályon osztoztak.
 
A napokban pedig a manhattani Beatrice Innben látták őket barátaikkal vacsorázni – tudatta a New York Post Page Six magazinja.
 
Források a People magazinnak megerősítették, hogy a barbadosi szépség és a hip-hop sztár egy pár. 
 
Rihanna korábban Hassan Jameelel járt – vele nem sokkal azelőtt szakított januárban, hogy A$AP Rockyval látták.
 
Az énekesnő azonban – a The Sun forrása szerint – vonakodott megnevezni szerelmét, hiszen rövid idő telt el az egyik kapcsolat lezárása és az új kezdete között. Hassannal 2017 nyara óta volt együtt.
 
A$AP Rocky egyébként 2017-ben Kendall Jenner kedvese volt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.