2021. 08. 16. - 08:15

Igaz: Scarlett Johansson várandós

Igaz: Scarlett Johansson várandós

A népszerű színésznő párja megerősítette, hogy Scarlett Johansson gyermeket vár – egy hónappal azután, hogy felröppentek az első pletykák.

Megerősítette Colin Jost, hogy nejével, Scarlett Johanssonnal közös gyermeküket várják. A hírt korábban már megszellőztették a lapok, korábban azonban sem Jost, sem a színésznő nem nyilatkozott. Colin Jost és Scarlett Johansson
 
A 36 esztendős színésznő várandósságáról 2021 júliusában röppentek fel a pletykák.
 
Most a 39 éves, Saturday Night Live-sztár egy Connecticut-i színházban tartott show-ján árulta el: apa lesz.
 
Neki ez az lesz első gyermeke, Scarlettnek már van egy kislánya, a most 6 esztendős Rose, korábbi párjától, Romain Dauriac-tól.
 
A találgatások a színésznő várandósságáról azért is tűntek igaznak, mert Scarlett Johansson nem jelent meg számos olyan eseményen, ahol személyesen kellett volna népszerűsítenie új mozifilmjét, a Fekete Özvegyet.
 
Virtuális megjelenéseket választott, melyeken csak a felsőteste látszott, pedig a Marvel-Disney-kiadású filmnek nemcsak szereplője, hanem vezető producere is volt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.